SmartPipe laajentaa Itä-Euroopan markkinoille

SmartPipe System Oy laajentaa toimintaansa Itä-Euroopan markkinoille ja on 16. kesäkuuta 2021 solminut kaupallisen yhteistyösopimuksen Plum Hungary Ltd:n kanssa. Plum toimii Unkarin lisäksi Slovakiassa, Tšekin tasavallassa sekä entisen Jugoslavian maiden alueella.

-Vuosi 2021 on ollut meille vakaan kasvun aikaa kotimaassa ja yhteistyön kautta pääsemme ratkaisemaan ison markkina-alueen eri haasteita, kertoo Kehitysjohtaja Mikko Eskola SmartPipelta. – Olemme kesän aikana tuomassa valikoimaamme useita uusia mikrobipohjaisia täsmäratkaisuja sekä neste- että jauhemuotoisina, joiden avulla pääsemme edelleen paremmin käsiksi erityyppisiin ongelmiin putkistossa. Vaikka esimerkiksi hotellit ja ravitolat ovat kaikissa maissa olleet pandemian ajan vajaakäytöllä eivät putkiston ongelmat ole mihinkään kadonneet ja voimme “biologisilla sotajoukoillamme” käydä näiden haasteiden kimppuun kestävällä tavallaympäristöä kuormittamatta, Eskola jatkaa.

-Näemme SmartPipen palvelukonseptissa merkittäviä mahdollisuuksia alueellamme ja uskomme yhteistyön tuovan meille huomattavia kilpailuetuja biologisten ratkaisujen sekä teknisesti ainutlaatuisen älykkään annostelujärjestelmän avulla, kertoo Plum Hungary:n Toimitusjohta Peter Czefernek. –Itä-Euroopan alueen putkisto-infrastruktuuri on huomattavan vanhaa ja kiinnostus ympäristöystävällisten ratkaisujen suuntaan on merkittävästi kasvussa. Tästä syystä SmartPipen ratkaisut ovat täydellinen lisäys ratkaisuvalikoimaamme, Czefernek kertoo.

Jaa artikkeli

Lue myös

Osta SmartPipen tuotteita osoitteesta Lifehair.fi

Voit nyt tilata SmartPipen tuotteita kätevästi Lifehairin verkkokaupasta suoraan kotiisi. Yhä useammat kuluttaja-asiakkaat ja ratkaisuistamme kiinnostuneet…

Rasvajalanjälkeen sitoutuminen on vastuullisuusteko

Rasvajalanjälkeen sitoutuminen on vastuullisuusteko Helsingissä poistetaan kuukausittain noin 40 tonnia rasvaa viemäreistä, mikä heikentää merkittävästi viemäriverkoston…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.