Ekologisk intelligens

SmartPipe är ett finskt cleantech-företag. Vårt mål är att på ett ansvarsfullt sätt förutse och förebygga problem som uppstår till följd av avfallsrisker.

Våra mikrobiologiska lösningar avlägsnar effektivt fett, olja och lukter som påverkar människors välbefinnande och är ett problem i byggnader.
Våra naturliga rengörings- och underhållslösningar är effektiva och pålitliga och fungerar på ett ansvarsfullt sätt. De kan användas för att hålla rör och andra vatten- och avloppssystem rena, så att de förblir pålitliga och håller längre.

Clean technology lösningar

Biologiskt avlägsnande av lukter

Biologiskt rörunderhåll

Probiotisk rengöring

Marintekniska lösningar

För dina rör förtjänar det

Vi identifierar dolda avfallsrisker, förutser dem och förebygger dem innan de kan orsaka stora skador. Våra mikrobiologiska lösningar avlägsnar effektivt fett, olja och lukter som påverkar människors välbefinnande och är ett problem i byggnader.

SmartPipe fungerar verkligen

Rörunderhåll för restauranger

Vi hjälper restauranger att hålla sina rör i fungerande skick och luktfria. Vi säkerställer problemfria affärsverksamheter och bättre arbetsförhållanden för medarbetarna.

052472238b287e642570035589c965e0

Kommersiell hantering av rör

Vårt unika tjänstekoncept och vår teknik håller era rör i gott skick. Vi eliminerar effektivt risker för affärsverksamheten kopplade till rör, vilket medför tydliga besparingar genom operativ tillförlitlighet.

dbbc70712c557ecd227134785bd4f670

Underhåll av rör för bostadsbolag

Vi bidrar till att maximera livslängden för rören åt bostadsbolag genom att eliminera blockeringar och lukter, vilket ökar boendekomforten på ett tillförlitligt sätt.

smartpipe-ymparisto-1

Miljö

All vår verksamhet bedrivs på ett sätt som värdesätter miljön och inte belastar naturen. Våra produkter utvecklas på ett sätt som gör att de alltid har en märkbar effekt på världens koldioxidavtryck – för alla våra kunder.

smartpipe-vihreat-arvot

Miljövänliga värderingar

Vi respekterar miljövänliga värderingar i alla delar av verksamheten. Vi använder alltid växtbaserade råmaterial i våra produkter. Energin som förbrukas i produktionen kommer från vindkraft och företagets fraktfordon använder inhemsk biodiesel.

smartpipe-vastuullisuus

Ansvar

Vi genomför ansvarsfulla leveranser, oavsett om det rör sig om leveranskedjan för råmaterial, underleverantörer, logistik eller materialen som används. Vi vill även bli en leverantör av hållbara lösningar för kunder och främja transparenta relationer.

smartpipe-elinkaaren-hallinta

Livscykelhantering

Våra lösningar förbättrar livscykelhanteringen av kundernas fastigheter avsevärt, vilket medför mätbara fördelar. Genom att förbättra livscyklerna centralt kan vi sänka driftkostnaderna, spara material och minska bördan på naturen.

rasvajalanjälki-valk

SmartPipe System Oy har registrerat detta varumärke. Vi vill att företag ska vara mer uppmärksamma på mängden fett som produceras och den ekologiska bearbetningen av det.

Det finns fortfarande inga etablerade sätt att beräkna fettavtrycket som produceras av ett företag i branschen, men vi vill vara inblandade i utvecklingen av en ny standard för att beräkna detta.
Vi anser att kunderna har rätt att veta hur mycket fett som produceras av ett företag, både nu och i framtiden.

Release – SmartPipe stärker sin position i Sverige med ett distributionsavtal med IWTM

SmartPipe stärker sin position i Sverige med ett distributionsavtal med IWTM Det finska renteknikföretaget SmartPipe stärker sitt fotfäste ...
The future of cruise ships according to AI

En vision om kryssningsfartygens miljövänliga framtid

Den här artikeln berättar om vår FoU- och affärsutvecklingschef Mikos deltagande i workshopen "Cruising off the charts" som ...

Renare sjöfart med Finnlines och SmartPipe-samarbete

Renare sjöfart med Finnlines och SmartPipe-samarbete Finnlines nya fartyg Finnsirius och Finncanopus har tagit i bruk SmartPipes intelligenta ...

Ett åtagande om ett fett fotavtryck är en ansvarsfull handling

Ett åtagande om ett fett fotavtryck är en ansvarsfull handling I Helsingfors avlägsnas cirka 40 ton fett från ...

Release – SmartPipe stärker sin position i Sverige med ett distributionsavtal med IWTM

SmartPipe stärker sin position i Sverige med ett distributionsavtal med IWTM Det finska renteknikföretaget SmartPipe stärker…

SmartPipe är på Sjöfartens Dag 2024 i Mariehamn.

Sjöfartens Dag – Maritime Day in Åland 2024 SmartPipe deltar på den internationella sjöfartsdagen på Åland…

Referenser

Vi hjälper våra kunder att hålla avlopp, fettavskiljare och pissoarer i fungerande skick med vårt unika tjänstekoncept och vår teknik. Vi kan eliminera risker för affärsverksamheten kopplade till våra kunders rör, vilket medför tydliga besparingar genom operativ tillförlitlighet.

Kontakta oss idag!

Lämna ett ringbud, så tar vi
kontakt med dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ta kontakt direkt
med vårt sakkunniga team

sp-person-003

Pekka Ikäheimonen

HANNA

Hanna Kahila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut tillfälliga utskick och du kan när som helst avregistrera dig.