Biologinen putkistonhuolto

Palvelemme yrityksiä ja kiinteistöjä ympäristöystävällisellä putkistojen kunnossapitoratkaisuilla sekä palvelullamme. Hyödynnämme tuotteissamme luonnollista mikrobipohjaista prosessia, joka on ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen suomalainen mikrobiologinen keksintö.

SmartPipe kehittää edistyksellisiä ja tehokkaita putkenkäsittelyratkaisuja. Nämä ovat nestemäisiä, moniviljeltyjä bakteeriliuoksia, jotka on suunniteltu erityisesti hajottamaan rasvat, öljyt ja eläinperäiset rasvat (FOG) sekä muut ruokajätteet. SmartPipen bakteeriliuokset hajottavat jätettä, vähentävät jätteen kertymistä ja estävät hajuja kaikissa vaativissa ympäristöissä:

  • keittiöt
  • viemäriputket
  • rasvanerotuskaivot
  • harmaan veden säiliöt
  • rasvanerotuslaitteet

Huipputeknologinen ratkaisu

SmartPipen puhtaan teknologian ratkaisut on suunniteltu mullistamaan biologista putkenkäsittelyä. Innovatiivinen teknologia hyödyntää tarkasti valittujen bakteerien kykyä hajottaa tehokkaasti orgaanista jätettä (FOG) harmaan veden putkissa. Ratkaisu on 100 % ympäristöystävällinen ja erittäin tehokas keino jäteveden käsittelyyn.

Kestävän kehityksen eturintamassa

SmartPipe seisoo kestävän kehityksen ja vastuullisten tekojen eturintamassa kohdistamalla huomion niihin haasteisiin, jotka edistävät ympäristön heikkenemistä. FOG-jätteen kertyminen jätevesiputkiin johtaa tukoksiin, epämiellyttäviin hajuihin ja haittaa lopulta ekosysteemiä. Biologisten, putkistoa hoitavien ratkaisujen avulla voi puuttua jätteestä aiheutuviin ongelmiin aktiivisesti ja vastuullisesti.

Uniikki resepti

SmartPipen ainutlaatuiset bakteerikannat on huolellisesti räätälöity eri käyttötarkoituksiin hajottaakseen nopeasti FOG-jätettä ja muuntaen ne vaarattomiksi sivutuotteiksi – vedeksi ja hiilidioksidiksi. Bakteerien avulla orgaanisen jätteen luonnollinen hajoamisprosessi estää paitsi tukokset myös parantaa jäteveden laatua ja viemärien vapaata virtausta.

Mikä erottaa SmartPipen muista toimijoista?

Ennenkuulumaton tehokkuus ja minimaalinen ympäristövaikutus tekevät SmartPipen putkenkäsittelyratkaisusta todellisen helmen. Hyödyntämällä turvallisia bakteereja SmartPipe varmistaa nopean ja perusteellisen orgaanisen jätteen hajottamisen, edistäen vihreämpää lähestymistapaa jäteveden käsittelyyn.

SmartPipen biologisen putkistonhoidon avulla sinäkin voit edistää puhtaampaa tulevaisuutta ja sitoutua rasvajalanjäljen pienentämiseen.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.