Biologinen hajunpoisto

Mikrobiologinen ratkaisumme auttaa tehokkaasti poistamaan mikrobien avulla eri tyyppisiä orgaanisperäisiä hajuja. Ratkaisujen teknologia kapseloi hajut välittömästi ja mikrobit syövät hajunaiheuttajat.

Biologinen hajunpoisto

Biologinen hajunpoisto on ratkaisu epämiellyttävien hajujen hallintaan, joka yhdistää tehokasta nykyaikaista kemiaa erikoissekoituksen kanssa, jossa on luonnollisia bakteereja.

Tehokas hajua poistava vasta-aine kapseloi pahanhajuisen molekyylin tekemällä siitä havaitsemattoman. Tämän jälkeen mikrobit sopeutuvat ympäristönsä luonteeseen ja aistivat, mistä mahdollinen lisähaju voi aiheutua, estäen hajun uudelleen muodostumisen.

Proaktiiviset, hajua neutraloivat bakteerit käyttävät hyödykseen luonnollisia mikro-organismeja. Nämä bakteerit toimivat hajuja aiheuttavien orgaanisten yhdisteiden, kuten ammoniakin, vetysulfidin ja muiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) hajottamiseksi.

Bakteerit sekoitetaan yleensä nesteeseen tai kiinteään aineeseen ja levitetään tai suihkutetaan alueelle, josta haju on peräisin. Bakteerit alkavat lisääntyä ja kuluttavat epämiellyttävän hajun aiheuttavia orgaanisia yhdisteitä neutraloiden hajun täysin.

BioTroop OdorEx on turvallinen ja käyttövalmis monitoimituote hajujen poistamiseen kovilta ja pehmeiltä pinnoilta. Tuote on ympäristöystävällinen ja sitä voidaan käyttää useissa erilaisissa ympäristöissä jätevedenkäsittelylaitoksista karjatiloihin, elintarviketehtaisiin ja tuotantolaitoksiin. Tuote sopii myös kotitalouksiin poistamaan tehokkaasti lemmikeistä, roskista tai muista lähteistä aiheutuvia hajuja.

 

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.