Probioottinen puhdistus

Valmistamme eri tyyppisiä probioottisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu perinteisten raaka-aineiden lisäksi tuotteiden sisältämiin eläviin mikrobeihin, jotka syövät orgaanisia likajäämiä puhdistettavilta pinnoilta myös itse puhdistuksen jälkeen. Ratkaisujen teho ulottuu myös putkistoon.

Probioottinen puhdistus

SmartPipe tuottaa erilaisia probioottisia puhdistusaineita, joiden tehokkuus perustuu perinteisten raaka-aineiden lisäksi tuotteissa oleviin eläviin mikrobeihin. Nämä mikrobit hajottavat orgaanisia likajäämiä pinnoilta myös puhdistuksen jälkeen.

Ratkaisujen tehokkuus ulottuu myös viemärijärjestelmään

Probioottinen puhdistus on turvallinen ja tehokas tapa puhdistaa, poistaa hajuja ja tahroja kovilta sekä pehmeiltä pinnoilta. Menetelmä sisältää ainutlaatuisen ja erittäin tehokkaan modernin kemian, joka on sekoitus luonnollisia bakteeriviljelmiä. SmartPipen probioottinen puhdistusaine takaa välittömän puhtauden, minkä jälkeen orgaanisten jätteiden ja maalien hajoaminen jatkuu.

Bakteerit sopeutuvat jatkuvasti ympäristöönsä erittämällä joukon hydrolaasientsyymejä ja biosurfaktantteja. Tämä aineenvaihdunta on olennaista laajan valikoiman orgaanisten yhdisteiden hajottamisessa:

  • eläinperäinen rasva
  • rasvat
  • proteiinit
  • tärkkelys
  • sokerit

SmartPipe toimittaa probioottisia BioTroop Wash -tuotteita tiivistepakkauksissa, jotka voidaan helposti laimentaa olemassa oleviin tai uusiin käyttökanistereihin.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.