Strategia

Strategiamme keskiössä on visio olla paras keskustelukumppani liittyen kiinteistön putkien elinkaaren hallintaan ja rasvoista vapaa vaihtoehto jokaiselle kiinteistölle.

Mikä SmartPipe?

Olemme suomalainen cleantech-alan yritys. Tavoitteemme on ennakoida ja ehkäistä jätehaitoista syntyviä ongelmia vastuullisesti.

Palvelemme asiakkaitamme putkistojen kunnossapito- ja puhdistusratkaisuillamme. Hyödynnämme tuotteissamme luonnollista probioottista puhdistusmenetelmää, joka on ympäristöystävällinen ja Avainlippumerkitty kotimainen tuoteinnovaatio.

Tarkoituksenamme on pienentää maailman rasvajalanjälkeä. Vähentämällä jätehaittoja parannamme myös ihmisten arkea ja ympäristön hyvinvointia.

Visio

Visionamme on pienentää maailman rasvajalanjälkeä.

Emme ole yksin tässä tehtävässämme. Meillä on rinnallamme parhaat strategiset kumppanit koko arvontuotantoputken mitalta. Olemme vetovoimainen yritys niin henkilöstöllemme kuin sijoittajillekin.​

Asiakkaidemme kanssa solmimme pitkäaikaisia palvelukumppanuuksia, sillä meillä on kaikilla sama päämäärä: yhdessä pienennämme maailman rasvajalanjälkeä. Tästä viestistä otamme omistajuuden.​

Toimimme vastuullisesti ja kestävästi, älykkäästi ja ennakoiden, koko elinkaaren mitalta. Kerromme tarinasta, joka vie talotekniikasta puhtaan teknologian pariin ja sieltä edelleen laadukkaaseen elämään. Tämän​ tarinan keskiössä on ihminen.​

Meillä on hyvä putki edessämme. Ensin Suomessa, sitten Euroopassa – ja lopulta koko maailmassa.​

Strategiamme arjessa

Missiomme on auttaa ekologisesti ja turvallisesti asiakkaidemme putkistojen elinkaaren maksimointia. Haluamme aukaista jokaisen rasvan tukkiman putken SmartPipen yksinkertaisuudessaan älykkäillä ratkaisuilla. Teemme asiakkaidemme elämästä helpompaa edistämällä putkistojen toiminnan sujuvuutta ja ennakoitavuutta.

Haluamme, että asiakkaallamme on yksi huoli vähemmän.

Tutustu tarinaamme

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.