Ratkaisumme

Teknologisesti edistykselliset ratkaisumme putkistojen ja jätevesijärjestelmien ylläpitoon

Autamme asiakkaitamme pitämään viemärit, rasvanerotuskaivot ja pisuaarit toiminnassa ainutlaatuisen palvelukonseptimme ja teknologiamme avulla. Pystymme tehokkaasti poistamaan asiakkaidemme putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja tuomaan selvää säästöä toimintavarmuudella.

Käyttökohteet

Meriteknologian ratkaisut

Meriteknologian ratkaisut

SmartPipella on vahva kokemus edistyneiden ympäristöratkaisujen kehittämisessä merenkulkuun ja offshore-sovelluksiin. Työllistämme asiantuntijoita mustan veden imutekniikan, biokemian, ympäristötekniikan, elektroniikan ja teollisen automaation aloilta. Olemme kehittäneet Greenship-putkistonhallintakonseptin, joka kattaa kaikki laivan putkistoon liittyvät haasteet wc-yksiköistä putkiston läpi aina jätevedenkäsittelylaitokseen saakka. Ratkaisumme tarjoaa merkittävän edun kestävän kehityksen näkökulmasta verrattuna vaihtoehtoisiin tuotteisiin.

Lue lisää

Biologinen putkistonhoito

Biologinen putkistonhuolto

Palvelemme yrityksiä ja kiinteistöjä ympäristöystävällisellä putkistojen kunnossapitoratkaisuilla sekä palvelullamme. Hyödynnämme tuotteissamme luonnollista mikrobipohjaista prosessia, joka on ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen suomalainen mikrobiologinen keksintö.

Lue lisää

Biologinen hajunpoisto

Biologinen hajunpoisto

Biologinen hajunpoisto auttaa tehokkaasti neutraloimaan mikrobien avulla eri tyyppisiä orgaanisista yhdisteistä syntyviä hajuja.
Teknologia kapseloi hajut ja mikrobit syövät hajun aiheuttajat.

Lue lisää

Probioottinen puhdistus

Putkiston puhdistusmenetelmien vertailu

Probioottinen puhdistus

Valmistamme eri tyyppisiä probioottisia puhdistusaineita, joiden teho perustuu perinteisten raaka-aineiden lisäksi tuotteiden sisältämiin eläviin mikrobeihin, jotka syövät orgaanisia likajäämiä puhdistettavilta pinnoilta myös itse puhdistuksen jälkeen. Ratkaisujen teho ulottuu myös putkistoon.

Lue lisää

SmartPipe palvelukonsepti

Miksi SmartPipe palvelukonsepti?

Palvelukonseptimme on rakentunut kestävän kehityksen periaatteiden ympärille. Käytämme aina parhaita mahdollisia, ympäristöystävällisiä ja turvallisia tuotteita. Tuotteemme pohjautuvat kehittämäämme mikrobipohjaiseen liuoskoostumukseen, joka sisältää suotuisan yhdistelmän erilaisia eläviä mikrobikantoja. Nämä mikrobit käyttävät orgaanista jätettä ravinnokseen ja puhdistavat siten viemäriputkistoa ja rasvanerotuskaivoa vähentäen samalla putkiston kannalta haitallisten rikkikaasujen muodostusta. Mikrobit jättävät jälkeensä vettä ja hiilidioksidia.

icon-palvelu-001

Tarjoamme vaivattoman ratkaisun, joka ehkäisee tukokset putkisto- ja jätevesijärjestelmissä sekä rasvanerotuskaivoissa

icon-palvelu-002

SmartPipe Systemin kehittämä Biotroop BL-20 -liuoksen teho perustuu luonnonmukaiseen mikrobipohjaiseen puhdistusprosessiin

icon-palvelu-003

Säästätte selvää rahaa
poistamme putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä ja parannamme toimintavarmuutta

Tuotteet puhdistukseen

BioTroop Wash
Probioottinen puhdistusaine

biotroop-wash

Neutraali puhdistusainetiiviste, jossa yhdistyvät korkean suorituskyvyn tensidit ja luonnolliset mikro-organismit, jotka tarjoavat tehokkaan tavan puhdistaa kovia ja pehmeitä pintoja.

• Ympäristön kannalta turvallinen ratkaisu monentyyppisiin puhdistussovelluksiin.
• Sisältää ympäristöystävällisiä mikrobeja, jotka käyttävät orgaanista jätettä ravintonaan.
• tuote eliminoi pahoja hajuja aiheuttavia jäämiä
• Täysin biohajoava, ympäristöystävällinen sekä yhteensopiva jätevedenpuhdistamoiden kanssa.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.