Annosteluteknologia

Toimitamme laivoille älykkäitä annostelujärjestelmiä

Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja annostelupumppujamme käytetään putkistojen ja jätevesijärjestelmien puhdistuksessa ja vaahdon estämisessä merivesiputkissa, jäähdytysputkissa sekä kattiloissa. Patentoitu teknologiamme on maailman ensimmäinen kestävä ratkaisu virtsakiven poistamiseen putkista. Prosessi perustuu ympäristöystävällisten liuosten tarkkaan annosteluun putkistossa. Annostelu voidaan tehdä muun toiminnan ohella, eikä siitä aiheudu huoltokatkoja putkistoon. Kätevät putkikiinnikkeemme mahdollistavat SmartPipen nesteputken nopean ja luotettavan asennuksen laivan alipaineputkiin turvallisesti.

Sisaryhtiömme Inntech valmistaa pumppuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sähköllä toimivan DPT-korkkipumpun tarkoituksena on pitää putket ja säiliöt puhtaina sekä huoltovapaina säännöllisellä puhdistuskemikaalien syötöllä. DPT-korkkipumppuja voidaan käyttää yksittäin tai useiden pumppujen järjestelmänä aluksen eri osissa.

DPT-korkkipumpun vahva ja kevyt rakenne sisäänrakennettuine ominaisuuksineen tekee pumpusta älykkään, huolettoman ja taloudellisen ratkaisun. Tärkeimpänä se optimoi syötettävän puhdistuskemikaalin kulutusta. Pumppu soveltuu useiden erilaisten nesteiden, kuten happojen, emäksien, ja bakteereiden syöttämiseksi putkeen. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi, turvalliseksi ja huoltovapaaksi.

Kompakti pumppuyksikkö on erittäin helppo asentaa. Se kiinnittyy suoraan tavalliseen 20 litran säiliöön tai 200 litran tynnyriin alkuperäisen kannen tilalle ilman erillistä adapteria.

DPT-korkkipumppua voi käyttää eri tavoilla

  • Annostelu ajastimella tai erikseen ohjelmoituina aikoina
  • Annostelu manuaalisesti pumppauspainikkeella
  • Annostelu sisäänrakennetun alipaineanturin avulla (lisävaruste)

Elektronisesti ohjattu pumppu toimii yksinkertaisesti, mutta millintarkasti. Kun annostelun ehdot täyttyvät, pumppu käynnistyy automaattisesti ja neste syötetään säiliöstä tai tynnyristä käsiteltävään kohteeseen. Alipaineanturilla varustettu pumppu imee nesteen käsiteltävään kohteeseen alipaineen avulla.

Erilaiset käyttökohteet

Annosteluteknologiaamme voi käyttää monipuolisesti erilaisissa merenkulun tai kiinteistöjen järjestelmissä. Tuotteet soveltuvat vaativaan tarpeeseen, jossa vaaditaan määrällisesti ja ajallisesti tarkkaa annostelua. Asiakkaamme käyttävät pumppuja esimerkiksi:

  • Rasvan hajottamiseen elintarvike- ja juomateollisuudessa
  • Putkien ja säiliöiden puhdistukseen
  • Kanavapuhdistusjärjestelmiin
  • Vaahdon estämiseen säiliöissä ja putkissa
  • Astianpesuaineisiin
  • Kasvihuonekemikaaleihin
  • Akvaarioissa.

Lue lisää DPT-korkkipumpuista tästä.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

sp-person-004

Mikko Eskola

Tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, liiketoiminnan kehitys
+358 50 5550660
mikko.eskola@smartpipe.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.