Perhossääskihavainnot kasvussa pääkaupunkiseudulla ja Tampereen alueella

Mikrobipohjainen ratkaisumme auttaa tehokkaasti perhossääskiin ja muihin putkistokärpäsiin.

 

perhossääski putkitukos

27.8.2024. Perhossääsket valtaavat yhä useampia kiinteistöjä – pääkaupunkiseudun lisäksi saamme ikävistä putkistokärpäsistä toistuvia yhteydenottoja nyt myös Tampereen alueelta. Uusimpana kiusana olemme törmänneet myös omakotitaloista löytyviin kärpäsiin, joita emme aiemmin ole saaneet tietoomme. Vaiva on kiusallinen ja yleensä akuutti, mutta pääset siitä eroon biologisella putkistonhoitopalvelullamme ilman haitallisten kemikaalien käyttöä, jotka osoittautuvat lähes aina vain hetkelliseksi avuksi.

Kun perhossääsket leviävät sisätiloihin, on putkistossa todennäköisesti jo pitkään edennyt jäteongelma. Ruokaperäinen jäte, kuten rasvat ja öljyt kertyy vääjäämättä putkistoon ja luo hyönteisille otolliset elinolosuhteet.

1f449.png Hoidamme luonnollisella aineellamme tehokkaasti hyönteisongelmaa sekä taloyhtiöissä että muissa kiinteistöissä.

1f449.png Suomessa valmistamamme mikrobiliuksen, BioTroop BL-20:n,  bakteerit käyttävät putkeen kertynyttä ruoka-, rasva- ja öljyperäistä jätettä ravinnokseen. 

1f449.png Säännöllisesti putkistoon annosteltuna liuos hajottaa hyönteisten elinolosuhteet, pitää putket puhtaampana jätteestä ja poistaa tehokkaasti putkistosta syntyviä hajuja. Pitkäjänteisesti käytettynä putkisto pysyy puhtaana jätteestä, eikä rasva pääse kiinnittymään putkeen, kuten kuvan esimerkissä on käynyt.

Perhossääsket eivät ole vaarallisia, mutta sisätiloissa pörrätessään epämiellyttäviä seuralaisia. Ne luovat kuvaa epähygieenisesta tilasta, eikä kukaan meistä pidä hyönteisistä kotona. Ne pesiytyvät jostain kumman syystä juuri putkistoissa ja leviävät yllättävän nopeasti koko kiinteistöön.

Niin kauan kuin on ihmisiä, jotka heittävät viemäriin sinne kuulumatonta jätettä, on myös putkiongelmia. Mikrobiliuoksemme avulla kiinteistösi putkiston kunto ja toimintavarmuus paranevat. Kun putkisto pysyy vapaana rasvajätteen rasituksesta, putkiston elinkaari pitenee ja mahdollisen putkiremontin tarve voi siirtyä jopa vuosilla eteenpäin.

Tutustu putkistonhoitopalveluumme lisää tästä.

Katso animaatio perhossääskien torjumisesta:

Jaa artikkeli

Lue myös

SmartPipe solmii kumppanuuden Total Marine Solutionsin kanssa laajentaakseen toimintaansa Pohjois-Amerikassa

3.10.2024 SmartPipe on sopinut uudesta yhteistyöstä Fort Lauderdalessa sijaitsevan Total Marine Solutionsin (TMS) kanssa. Uusi strateginen…

SmartPipe on mukana uudessa Marine Network -katalogissa

Jännittäviä uutisia merenkulkualalta! Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että yrityksemme on esillä juuri lanseeratussa Marine Network Catalogissa…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.