SmartPipen emoyhtiö Inntech suunnittelee ja valmistaa itse omat tuotteensa Espoossa

SmartPipe Systemin emoyhtiö on InnTech Europe Ltd, joka tuottaa laadukkaat annostelupumput erilaisiin sovelluksiin. InnTech suunnittelee ja myös valmistaa itse omat tuotteensa Espoossa.

-Asiakkaillemme on tärkeää, että tuotekehitys, tuotanto ja ekologiset aineet saa vastuullisesti ja helposti samasta putkesta meiltä, toteaa Inntechin toimitusjohtaja Marco Poulsen.

Inntech perustettiin vuonna 2004 ja vuodesta 2008  Inntechin tuotannosta on vastannut Panu Kotonen. Myös Panun mielestä on todellinen lisäarvo, että tuotekehitys ja tuotanto ovat Suomessa yhdessä paikassa ja että pystytään joustavasti tuottamaan myös asiakaskohtaisia pumppu- ja pumppujen ohjausjärjestelmäratkaisuja.

– Asiakkainamme ovat alusta saakka olleet telakat ja varustamot. Vuosien mittaan Inntechin liiketoiminta on kasvanut ja suunnittelemme ja valmistamme myös automaattisia ohjausyksiköitä eri teollisuuden alojen sekä myös kotitalouksien tarpeisiin. Asiakkainamme ovat etenkin telakat, varustamot, jäteveden puhdistamot ja saunateollisuus, kertoo Panu Kotonen työnsä äärestä Inntechin tiloissa Espoon Mankkaalla.

SmartPipe System ja Inntech ovat kotimaisia avainlippuyrityksiä. Inntechin valmistama automaattinen annostelija syöttää putkistoon SmartPipen mikrobiliuosta, joka poistaa kaiken orgaanisen jätteen ja muodostaa suojaavan kalvon putkien pintaan pitäen ne puhtaina.
-Haluamme olla mukana auttamassa yhteiskuntaa ekologisesti kestävien ratkaisujen kautta. Tuotteemme poistaa tehokkaasti ja ekologisesti putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä, lisää toimintavarmuutta ja tuo selvää säästöä liiketoimintaan, summaa Marco Poulsen.

Jaa artikkeli

AdobeStock_363775880

Lue myös

Suomalaiskeksintö mullistaa laivojen kemikaalien käyttöä tekoälyn avulla – Varustamot kiinnostuneita SmartPipe Systemin kehittämästä ympäristöystävällisestä ratkaisusta.

SmartPipe System Oy on valittu mukaan Turun yliopiston koordinoimaan hankkeeseen, joka tuo risteilyalusten vastuullisesta rakentamisesta uutta…

Hilton Helsinki Airport –hotelli löysi toimivan ja ekologisen ratkaisun viemäriongelmaan

Vilkas lentokenttähotelli löysi tehokkaan ratkaisun epämiellyttävän hajun poistamiseksi wc-tiloista. Suuret päivittäiset kävijämäärät merkitsevät kovaa kuormitusta viemäreille….

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan
tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia satunnaisesti ja voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.