Probiotisk rengöring

Vi producerar olika typer av probiotiska rengöringsmedel vars effektivitet inte bara baseras på traditionella råmaterial utan även på de levande mikroberna i produkterna. Dessa äter rester av organiskt avfall från ytorna även efter att rengöringen har slutförts. Även själva rören får ta del av lösningens effektivitet.

Probiotisk rengöring

SmartPipe tillverkar en rad probiotiska rengöringsprodukter vars effektivitet baseras på de levande mikrober som finns i produkterna, utöver de traditionella råvarorna. Dessa mikrober bryter ner organiska rester på ytor även efter rengöring.

Lösningarnas effektivitet gäller även avloppssystemet

Probiotisk rengöring är ett säkert och effektivt sätt att rengöra, ta bort lukt och fläckar från hårda och mjuka ytor. Metoden bygger på en unik och mycket effektiv modern kemi, som är en blandning av naturliga bakteriekulturer. SmartPipes probiotiska rengöringsmedel säkerställer omedelbar renhet, varefter organiskt avfall och färg fortsätter att brytas ned.

Bakterier anpassar sig ständigt till sin miljö genom att utsöndra en rad hydrolasiska enzymer och biosurfaktanter. Denna metabolism är nödvändig för nedbrytningen av ett brett spektrum av organiska föreningar:

  • animaliskt fett
  • fetter
  • proteiner
  • stärkelse
  • sockerarter

SmartPipe levererar probiotiska BioTroop Wash-produkter i koncentratförpackningar som enkelt kan spädas ut i befintliga eller nya behållare.

Kontakta oss idag!

Lämna ett ringbud, så tar vi
kontakt med dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ta kontakt direkt
med vårt sakkunniga team

sp-person-003

Pekka Ikäheimonen

HANNA

Hanna Kahila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut tillfälliga utskick och du kan när som helst avregistrera dig.