Strategi

Kärnan i vår strategi är en vision om att vara den bästa partnern för att hantera livscykeln för fastighetens rör och ett fettfritt alternativ för varje fastighet.

Vad är SmartPipe?

SmartPipe är ett finskt cleantech-företag. Vårt mål är att på ett ansvarsfullt sätt förutse och förebygga problem med förorening av avfall.

Vi hjälper våra kunder med lösningar för underhåll och rengöring av rörledningar. Vi använder en naturlig probiotisk rengöringsmetod i våra produkter, vilket är miljövänligt och en Key Flag-märkt inhemsk produktinnovation.

Vårt mål är att minska världens fettavtryck. Genom att minska avfallsföroreningarna förbättrar vi också människors dagliga liv och miljöns välbefinnande.

Vision

Vår vision är att minska världens fettavtryck.

Vi står inte ensamma inför utmaningen. Vi har de bästa strategiska partnerna i hela den värdeskapande kedjan. Vi är ett attraktivt företag, både för vår personal och för investerare.

Vi ingår långsiktiga servicesamarbeten med våra kunder eftersom vi alla har samma mål – att tillsammans minska världens fettavtryck. Detta är vad vi står för.

Vi arbetar på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, intelligent och proaktivt, under hela livscykeln. Vi berättar en historia som tar dig från tjänsteteknik för byggnader till ren teknik och därifrån till ett liv av hög kvalitet. Mitt i berättelsen finns människan.

Framgången väntar på oss. Först i Finland och sedan i Europa – och slutligen i hela världen.

Vår strategi i vardagen

Vårt uppdrag är att bidra till att maximera livscykeln för våra kunders rörledningar på ett ekologiskt och säkert sätt. Med SmartPipes enkelhet och smarta lösningar vill vi få bort alla fettproppar från rören.

Vi vill att våra kunder ska ha en sak mindre att oroa sig för.

Upptäck vår historia

Kontakta oss idag!

Lämna ett ringbud, så tar vi
kontakt med dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ta kontakt direkt
med vårt sakkunniga team

sp-person-003

Pekka Ikäheimonen

HANNA

Hanna Kahila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut tillfälliga utskick och du kan när som helst avregistrera dig.