Biologiskt rörunderhåll

Vi hjälper företag och fastigheter med miljövänliga rörunderhållslösningar och vår tjänst. Vi använder en naturlig mikrobiell process – en miljövänlig och hållbar finsk mikrobiologisk uppfinning – i våra produkter.

SmartPipe utvecklar avancerade och effektiva lösningar för rörhantering. Dessa är flytande, mångkulturella bakterielösningar som är särskilt utformade för att bryta ner fetter, oljor och animaliskt fett (FOG) och annat matavfall. SmartPipes bakterielösningar bryter ner avfall, minskar ansamlingen av avfall och förhindrar lukt i alla krävande miljöer:

  • kök
  • avloppsrör
  • Fettavskiljare
  • tankar för gråvatten
  • Avfettningsmedel

En högteknologisk lösning

SmartPipes lösningar med ren teknik är utformade för att revolutionera biologisk rörbehandling. Den innovativa tekniken utnyttjar noggrant utvalda bakteriers förmåga att effektivt bryta ned organiskt avfall (FOG) i gråvattenledningar. Lösningen är 100% miljövänlig och ett mycket effektivt sätt att rena avloppsvatten.

I framkant när det gäller hållbar utveckling

SmartPipe ligger i framkant när det gäller hållbar utveckling och ansvarsfullt agerande genom att fokusera på de utmaningar som bidrar till miljöförstöring. Uppbyggnaden av FOG-avfall i avloppsrör leder till blockeringar, obehagliga lukter och skadar i slutändan ekosystemet. Biologiska VVS-lösningar kan bidra till att avfallsproblem hanteras proaktivt och ansvarsfullt.

Ett unikt recept

SmartPipes unika bakteriestammar har noggrant anpassats till olika tillämpningar för att snabbt bryta ner FOG-avfall och omvandla det till ofarliga biprodukter - vatten och koldioxid. Med hjälp av bakterier förhindrar den naturliga nedbrytningsprocessen av organiskt avfall inte bara blockeringar utan förbättrar också kvaliteten på avloppsvattnet och det fria flödet av avloppsvatten.

Vad skiljer SmartPipe från andra operatörer?

Med enastående effektivitet och minimal miljöpåverkan är SmartPipes lösning för rörhantering en riktig pärla. Genom att använda säkra bakterier säkerställer SmartPipe en snabb och grundlig nedbrytning av organiskt avfall, vilket främjar en grönare strategi för avloppsvattenrening.

Med SmartPipes biologiska avloppsrening kan du också bidra till en renare framtid och göra ett åtagande för att minska ditt fettavtryck.

Kontakta oss idag!

Lämna ett ringbud, så tar vi
kontakt med dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ta kontakt direkt
med vårt sakkunniga team

sp-person-003

Pekka Ikäheimonen

HANNA

Hanna Kahila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut tillfälliga utskick och du kan när som helst avregistrera dig.