Vår berättelse

För dina rör förtjänar det

Det finns för mycket avfall i världen. Allt mer produceras, i en allt högre takt och på ett allt större område. Mycket avfall är även undangömt, och människor vet inte hur de förbereder sig för det i förväg. Vår uppgift är att mildra det här problemet med hjälp av lösningar som är unika eftersom de är så enkla.

AdobeStock_304884430

Låt oss ta hand om miljön tillsammans

Vi identifierar dolda avfallsrisker, förutser dem och förebygger dem innan de kan orsaka stora skador. Våra mikrobiologiska lösningar avlägsnar effektivt avfall, fett, hygienprodukter och lukter som påverkar människors välbefinnande och är ett problem i byggnader.

Våra naturliga rengörings- och underhållsprocesser är effektiva och pålitliga och fungerar på ett ansvarsfullt sätt.

De kan användas för att hålla rör och andra vatten- och avloppssystem rena, så att de förblir pålitliga och håller längre.​

När vi tar hand om miljön tar vi även hand om vårt eget välbefinnande. Och inte bara vårt eget, utan även framtida generationers.

Ett rör i taget mot en bättre framtid

Vi står inte ensamma inför utmaningen. Vi har de bästa strategiska partnerna i hela den värdeskapande kedjan. Vi är ett attraktivt företag, både för vår personal och för investerare.

Vi ingår långsiktiga servicesamarbeten med våra kunder eftersom vi alla har samma mål – att tillsammans minska världens fettavtryck. Detta är vad vi står för.

Vi arbetar på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, intelligent och proaktivt, under hela livscykeln. Vi berättar en historia som tar dig från tjänsteteknik för byggnader till ren teknik och därifrån till ett liv av hög kvalitet. Mitt i berättelsen finns människan.

Framgången väntar på oss. Först i Finland och sedan i Europa – och slutligen i hela världen.

AdobeStock_363775880

Kontakta oss idag!

Lämna ett ringbud, så tar vi
kontakt med dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ta kontakt direkt
med vårt sakkunniga team

sp-person-003

Pekka Ikäheimonen

HANNA

Hanna Kahila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut tillfälliga utskick och du kan när som helst avregistrera dig.