Ravintola Fat Lizardille ympäristöystävällisyys ja laatu on tärkeä osa toimintaa

Merkittävä osa palveluamme on auttaa ravintoloita pitämään putkistot toiminnassa. Ravintolan putkistoon kohdistuu erityisen paljon rasitusta, joka näkyy ilman kunnollista hoitoa häiriöinä liiketoiminnassa. Kunnossapitopalvelumme pitää huolen putkistosta, auttaa minimoimaan liiketoimintariskejä ja parantaa ihmisten viihtyvyyttää niin keittiössä, kuin salin puolella. Ympäristöystävälliset mikrobimme syövät putkistojen orgaanista jätettä säästäen putkistoa huoltotoimenpiteiltä.

Ravintola Fat Lizardilla laatu ja ympäristöystävällisyys keskeisenä osana toimintaa

Ravintola Fat Lizardille ympäristöystävällisyys ja laatu ovat tärkeä osa toimintaa, jota yhteistyö SmartPipen kanssa vahvistaa. Aloitimme putkistonhoitopalvelun Otaniemen ravintola Fat Lizardin kanssa vuonna 2018. Uusi ravintola halusi panostaa toimintavarmuuteensa ennaltaehkäisemällä putkiston ongelmien syntymistä.

Ravintola on tunnettu laadukkaista ruuistaan ja monipuolisesta listastaan, josta löytyy runsaita annoksia jokaisen makuun, vuoden jokaisena päivänä. Otaniemen ravintola on yksi Espoon suosituimpia ruokapaikkoja. Automaattisesti kanisterista annosteltava mikrobiliuoksemme on osoittautunut kahden vuoden aikana hyödylliseksi ja tarkoituksena on ottaa hoitopalvelu käyttöön lähiaikoina myös Fat Lizardin muissa ravintoloissa. SmartPipe huolehtii jatkuvasti liuoksen oikeasta annostelusta, eikä ravintolan henkilökunnan tarvitse osallistua putkiston kunnossapitoon tai kärsiä putkiston häiriöistä.

Ravintola Fat Lizard

SmartPipen ympäristöystävällinen putkistojen kunnossapitopalvelu

Orgaaninen mikrobiliuoksemme helpottaa ravintolalle olennaisen rasvakaivon toimintaa. Ravintola Fat Lizardin keittiöpäällikkö kertoo, että ravintolan rasvakanavat eivät ole menneet kertaakaan tukkoon, mikä on yleinen ongelma ravintoloissa. Liuoksemme varmistaa, ettei orgaanisesta jätteestä pääse syntymään ongelmia ravintolan putkistolle. Kunnossapitopalvelumme on erityisen tärkeässä osassa silloin, jos putkistoon on jo päässyt kertymään rasvajätettä, joka pitää saada pois. Manuaalinen rasvajätteen poistaminen tuo turhia lisäkustannuksia ja putkiston ongelmat heikentävät viihtyvyyttä ravintolassa. Oletko joskus käynyt esimerkiksi burgeriannoksia tarjoilevassa ravintolassa, jossa rasva tai viemärit haisevat?

Yhteistyö SmartPipen ja ravintola Fat Lizardin kanssa vahvistuu tulevaisuudessa Herttoniemen ja Kaivopihan ravintoloiden keittiöön asennettavilla annostelijoillamme. Kaivopihan uusi ravintola Fat Lizard avataan 15.12.

Lue lisää ravintoloista: ravintolafatlizard.fi/

Ota Fat Lizard seurantaan somessa @ravintolafatlizard.

Tutustu ratkaisuihimme tarkemmin tästä.

 

Jaa artikkeli

Lue myös

Entistä puhtaampaa merenkulkua Finnlinesin ja SmartPipen yhteistyöllä

Entistä puhtaampaa merenkulkua Finnlinesin ja SmartPipen yhteistyöllä Finnlinesin uudet laivat Finnsirius ja Finncanopus ovat ottaneet käyttöön…

Osta SmartPipen tuotteita osoitteesta Lifehair.fi

Voit nyt tilata SmartPipen tuotteita kätevästi Lifehairin verkkokaupasta suoraan kotiisi. Yhä useammat kuluttaja-asiakkaat ja ratkaisuistamme kiinnostuneet…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.