Strömsössä toimitaan luontoa kunnioittaen

Strömsön saari sijaitsee Raaseporin ja Inkoon rajalla ja on vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta. Strömsö tarjoaa loistavat puitteet vapaa-ajan viettoon uimisen, tenniksen, ratsastuksen, veneilyn, golfin, kalastuksen, metsästyksen ja ulkoilun parissa – unohtamatta ainutlaatuista saaristoluontoa. Palvelut saaren asukkaille ja sosiaalinen verkosto tekevät Strömsöstä ainutlaatuisen lomaparatiisin -– saaristoidylliä parhaimmillaan. Strömsössä ekologisuus on tärkeä arvo kaikkeen saaressa tapahtuvaan tekemiseen.

Yhteistyö SmartPipen kanssa alkoi kaksi vuotta sitten. Ennen yhteistyömme alkua, Strömsön putkistoista otetut näytteet eivät täyttäneet annettuja vaatimuksia ja päästöarvot ylittyivät.  Strömsössä otettiin käyttöön SmartPipen kokonaisvaltainen putkistojen kunnossapitopalvelu ja tuloksia alettiin systemaattisesti seuraamaan. Jätevesipuhdistamon, viemäriputkiston ja rasvanerotuskaivon korjaus- ja huoltokulut pienenevät mikrobipohjaisen menetelmän kautta merkittävästi.  Strömsössä on myös huomattu selvä putkistojen kunnon koheneminen SmartPipen kanssa aloitetun yhteistyön seurauksena. Putkistoystävällisen tuotteemme avulla putkisto puhdistuu ja näin voidaan ehkäistä tukosten muodostumista.

Strömsössä ekologisuus ja luonnon kunnioitus tärkeässä roolissa

Strömsössä arvostetaan yhteistyön sujuvuutta, joka on saaren yhteyshenkilöiden mukaan ollut koko yhteistyömme ajan mainiota. Ekologisuus on erittäin tärkeässä roolissa, kun maailman kauneimmaksikin tituleeratun saaren yhteistyökumppaneita valitaan ja se, että toimitaan luontoa kunnioittaen. Ympäristön kannalta mikrobipohjainen tuotteemme vähentää myös jätevesien ympäristökuormitusta ja helpottaa jäteveden puhdistusprosessia.

Tutustu täältä lisää Strömsön ainutlaatuiseen saareen: www.stromso.fi/

Jaa artikkeli

Stromso

Lue myös

Hilton Helsinki Airport –hotelli löysi toimivan ja ekologisen ratkaisun viemäriongelmaan

Vilkas lentokenttähotelli löysi tehokkaan ratkaisun epämiellyttävän hajun poistamiseksi wc-tiloista. Suuret päivittäiset kävijämäärät merkitsevät kovaa kuormitusta viemäreille….

Eroon perhossääskistä ja muista hyönteisistä putkistonhoidon mullistavan Biotroopin avulla

Haluatko eroon perhossääskistä tai kärsiikö kiinteistönne vauhdilla kasvavasta ötökkäongelmasta? Ekologinen putkistonhoitotuotteemme hoitaa tuloksellisesti kaikki hyönteisongelmat putkistossa….

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan
tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia satunnaisesti ja voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.