SmartPipen kansainvälistyminen vauhdissa

SmartPipe kansainvälistyminen 

SmartPipe System Oy on kesän aikana solminut useita uusia sopimuksia ulkomaisten yhteistyökumppanien kanssa.
-Olemme viime aikoina varsinaisten kansainvälisten sopimuksien lisäksi tehneet paljon eri toimenpiteitä, joita vaaditaan onnistuneiden vientitoimintojen käynnistymiseksi. Näitä ovat tuotteiden paikallinen rekisteröiminen, huomioiden samalla kohdemaan etikettivaatimukset sekä konseptiimme liittyvä tukimateriaali, kertoo kehitysjohtaja Mikko Eskola SmartPipelta.

-Loogisia laajentumissuuntiamme ovat toki kaikki Pohjoismaat, mutta niiden lisäksi SmartPipe- konseptia viedään jo vauhdilla eteenpäin myös Arabiemiraateissa, Baltiassa sekä Unkarissa. Jokaisen maan kohdalla laadukkaat tuotteet, selkeä konsepti ja pohjoismaisuus toki kantavat hyvin mutta markkinan erityispiirteet pitää huomioida tarkasti, jotta etabloituminen onnistuu. Tämän lisäksi tarvitaan hyvät kumppanuus- ja jälleenmyyntiverkostot, jotka olemme viime viikkoina saaneet hyvin käynnistettyä. Vain paikallinen toimija voi oikeasti tuntea markkinan ja paikalliset toimintamallit, Eskola jatkaa.

-Olemme hienosti saavuttaneet lyhyessä ajassa ulkomaiset sopimustavoitteemme tälle vuodelle ja nyt on tärkeää keskittyä näiden uusien kumppanien tukemiseen. Tätä kautta keskipitkällä tähtäimellä saavutamme myös asettamiamme liiketoiminnallisia tavoitteita, toteaa SmartPipen toimitusjohtaja Esa Kumpu.

Lue lisää meistä

Jaa artikkeli

jeshoots-com-qVEa8R0lIWk-unsplash-scaled

Lue myös

Suomalaiskeksintö mullistaa laivojen kemikaalien käyttöä tekoälyn avulla – Varustamot kiinnostuneita SmartPipe Systemin kehittämästä ympäristöystävällisestä ratkaisusta.

SmartPipe System Oy on valittu mukaan Turun yliopiston koordinoimaan hankkeeseen, joka tuo risteilyalusten vastuullisesta rakentamisesta uutta…

Hilton Helsinki Airport –hotelli löysi toimivan ja ekologisen ratkaisun viemäriongelmaan

Vilkas lentokenttähotelli löysi tehokkaan ratkaisun epämiellyttävän hajun poistamiseksi wc-tiloista. Suuret päivittäiset kävijämäärät merkitsevät kovaa kuormitusta viemäreille….

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan
tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia satunnaisesti ja voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.