SmartPipe ja Swetex yhteistyöhön

SmartPipe System Oylaajentaa kaupallista toimintaansa ja on tehnyt 7.10.2021 kaupallisen sopimuksen Swetex Produkter Ab: n kanssa. Västeråsissa sijaitseva yritys aloittaa uuden tytäryhtiönsä kautta SmartPipen ekologisen putkistonhoitopalvelun myynnin kotimarkkinoillaan.

-Ruotsi on perinteisesti ollut eturintamassa ympäristöystävällisissä tuoteratkaisuissa ja olemme aktiivisesti seuranneet SmartPipen nopeaa kasvutarinaa. Olemme erityisen iloisia siitä, että voimme nyt olla osa tätä menestystarinaa kotimarkkinoillamme. Laajan asiakasverkostomme, teknisen palvelumme ja logistiikkamme ansiosta pystymme palvelemaan kaikkia nykyisiä ja tulevia SmartPipe -asiakkaita, sanoo Daniel Nykvist Swetex Produkter Ab: n perustaja ja toimitusjohtaja.

-Ruotsi oli meille seuraava looginen askel laajentumisstrategiassamme ja ennaltaehkäisevää putkistojen kunnossapitoa arvostetaan myös näillä markkinoilla, sanoo kehitysjohtaja Mikko Eskola SmartPipelta. -Voimme pidentää kiinteistöjen monimutkaisia ​​korjaustarpeita vuosiksi unohtamatta satoja ruokapalveluyrityksiä yksin Tukholman alueella. Useimmat ruokapalveluyritykset taistelevat viemärien rasva- ja öljyongelmien kanssa ja me autamme ratkaisemaan ne ympäristöystävällisesti ja kestävästi, Eskola toteaa.

Jaa artikkeli

Lue myös

Helsingin IFK:lle biologinen putkistonhoito on konkreettinen ympäristövastuullisuuden askel

HIFK vähentää Helsingin Jäähallissa orgaanisen jätteen määrää yhteistyössä SmartPipen kanssa   Yhdelle Suomen vahvimmista brändeistä, HIFK:lle…

Puhdasta merenkulkua Finnlinesin ja SmartPipen yhteistyöllä

Puhdasta merenkulkua Finnlinesin ja SmartPipen yhteistyöllä Finnlinesin uudet laivat Finnsirius ja Finncanopus ovat ottaneet käyttöön SmartPipen…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.