Putket auki tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti

Putkiston puhdistus kiinteistössä

Rajusti kasvaneet jätevesi- ja rasvapäästöt sekä orgaanisen jätteen määrä edellyttävät entistä parempaa huolenpitoa niin viemäriputkien kunnosta kuin niiden toimivuuden varmistamisesta. 

Sitä mukaa kun tukkeumien ja vaurioiden määrä kasvaa, lisääntyvät niin asiakasyritysten kuin yhteiskunnan asettamat paineet kiinteistönhoitoyrityksille. 

– Tavanomainen viemärinaukaisuaine on vahva emäs tai vahva happo, toteaa SmartPipe System Oy:n toimitusjohtaja Marco Poulsen. 

– Se tarjoaa hetkellisen avun liuottamalla rasvan, mutta siirtää sen samalla eteenpäin kunnalliseen verkkoon. Lisäksi nämä aineet ovat äärimmäisen syövyttäviä. Siitä kärsii niin käyttäjä kuin putkistokin. 

Huolenpitoa putkiston elinkaaresta 

Tarvitaankin ekologisesti kestäviä ratkaisuja, joiden avulla pystytään maksimoimaan putkiston elinkaari ja samalla optimoimaan huollon ja kunnossapidon kustannukset. Tätä kehitystä vauhdittavat niin lainsäädäntö kuin kuluttajien mielikuvat; sitä mukaa kun orgaanisen jätteen kuormittava vaikutus kasvaa, sosiaalinen tilaus ympäristökuormitustaan tässäkin suhteessa pienentäville yrityksille kasvaa. 

– Turvallisuus ja vastuullisuus korostuvat yritysten päätöksenteossa koko ajan enemmän, toimialasta riippumatta, Poulsen painottaa. 

– Oikeilla päätöksillä ja uusien ekologisten vaihtoehtojen käyttöönotolla voidaan tänä päivänä saavuttaa toimialasta riippumatta todellista kilpailuetua. 

SmartPipe System on kehittänyt ympäristöystävällisen, 100% ekologisen aineen, joka auttaa pitämään putkistot vetävinä ja minimoimaan tukkeumista aiheutuvat ongelmat. Avainlipputunnuksen saanut aine pitää putkistoinfrasta huomattavasti parempaa huolta kuin perinteiset vaihtoehdot. 

– Haluamme olla mukana auttamassa yhteiskuntaa ekologisesti kestävien ratkaisujen kautta, Marco Poulsen toteaa. 

– Tuotteemme poistaa tehokkaasti ja ekologisesti putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä, lisää toimintavarmuutta ja tuo selvää säästöä liiketoimintaan. 

Edistyksellinen vaihtoehto 

SmartPipen tarjoama vaihtoehto on edistyksellisen, tarkan kehitystyön tulos. Siinä on kaiken kaikkiaan kuutta eri mikrobikantaa, joista jokainen on kehitetty tuhoamaan tiettyä epäpuhtautta. Kotimainen annostelupumppu varmistaa, että ainetta laitetaan putkistoon oikea määrä, oikeaan annostelupaikkaan ja aina oikeaan aikaan. 

Toimivuuden ja samalla käytön helppouden varmistaa SmartPipen palvelukonsepti, joka vapauttaa asiakkaan viemärihuolista ja mahdollistaa täyden keskittymisen omaan tekemiseen. 

Ulkoistettu, kaiken kattava ylläpitosopimus on helppo ja kustannustehokas tapaa pitää putket avoimina ja infra toimivana. Ennaltaehkäisevä toiminta on viemäriputkistojenkin kohdalla selkeästi halvempaa kuin tapahtuneiden vahinkojen korjaaminen. Siitä kiittää niin kiinteistö, ympäristö, asukkaat kuin asiakkaatkin. 

Artikkeli julkaistiin ensimmäiseksi 4.9.2020 osana Iltasanomien Innovatiivinen Suomi -liitettä.

Jaa artikkeli

viemärien puhdistus kiinteistössä

Lue myös

Ennakoinnista ongelmanratkaisuun – BL 20 ja BioTroop RapidX

Saamme usein kysymyksiä liuostemme kyvystä ratkaista erilaisia putkiston ongelmia. Onko mikrobiliuoksemme tarkoitettu vain rasvapohjaisen jätteen sulattamiseen,…

SmartPipelta uusi innovaatio laivan jätevesijärjestelmän puhdistamiseen 

SmartPipelta uusi innovaatio laivan jätevesijärjestelmän puhdistamiseen Biologinen puhdistusmenetelmämme on ollut onnistuneesti laivoilla käytössä useiden vuosien ajan….

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan
tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.