Keihässalmen kalankäsittelylaitoksella ollaan tyytyväisiä SmartPipen kokonaispalveluun

Keihässalmen kalankäsittelylaitoksessa rasvakaivon tyhjentäminen oli hankalaa

Pyhtään kunta tarjoaa pienestä koostaan huolimatta toimivat ja ihmisläheiseen elämiseen soveltuvat puitteet. Pyhtää pyrkii tarjoamaan kuntalaisille hyviä palveluja, väljää asumisympäristöä, luonnonläheisyyttä ja mahdollisuutta rauhoittua nykyajan kiireen keskellä.

Kunnan ylläpitämä Keihässalmen kalankäsittelylaitos sijaitsee merenrannalla, kaukana asemakaavoitetusta alueista ja kunnallistekniikasta, joten kiinteistölle on jouduttu rakentamaan jäteveden pienpuhdistamo. Puhdistamo toimii samalla periaatteella kuin suuretkin, eli ferrisulfaatti-saostuskemikaalilla, mutta vaatii rasvaerotuksen toimiakseen. -Kalankäsittelyssä muodostuu valtavasti rasvaa, eikä kalastajien työ ole säännöllistä, joten rasvanerotuskaivon tyhjentämisen järjestäminen oli meillä tosi hankalaa, kertoo Pyhtään kunnan kiinteistöpäällikkö Iikka Voutilainen.

Yhteistyö aloitettiin joulukuussa 2020, kun kalankäsittelylaitoksessa kävi ilmi, ettei optiikka mene rasvasta läpi. Putki oli täynnä.  Rasvanerotuskaivo tyhjennettiin, ja samanaikaisesti aloitettiin SmartPipen ympäristöystävällisen Biotroop BL:n syöttö 2 litraa /vrk. Kiinteistöpäällikkö Voutilainen kertoo, että kalankäsittelylaitoksen viemäri vetää nyt hyvin, rasvanerotuskaivossa ei ole tukoksia eikä ongelmia ja myös aiemmin piinannut hajuhaitta on poissa. SmartPipen suorittama putkistojen kuvaus vahvistaa vielä tilanteen paranemisen.

Yhteistyö koko tiimiin on helppoa ja jouhevaa

Yhteistyö SmartPipen kanssa on sujunut hyvin ja yhteydenpito asentajasta myyjään on helppoa, jatkaa Iikka Voutilainen.  -Ja sieltä ollaan minuun usein yhteydessä, hän tiivistää.

SmartPipen tuotteet poistaa tehokkaasti ja ekologisesti putkistoon liittyviä liiketoimintariskejä, lisää toimintavarmuutta ja tuo selvää säästöä liiketoimintaan.

Lue lisää Biotroop BL-20 liuoksesta
Ota yhteys ja kysy lisää: Yhteystiedot      
Pyhtään kunta verkossa: Pyhtää

Jaa artikkeli

Lue myös

Vinkkejä kotitalouksille ja kesämökkien omistajille putkistonhoitoon

Putkiston ongelmat johtuvat useimmiten ihmisten käyttäytymisestä Kotitalouksissa ja kesämökeillä putkisto on jatkuvassa käytössä ja altistuu monenlaisille…

Visio risteilyalusten ympäristöystävällisestä tulevaisuudesta

Tämä artikkeli kertoo R&D- ja liiketoiminnan kehitysjohtajamme Mikon osallistumisesta tulevaisuuden risteilyaluksia visioivaan työpajaan ”Cruising off the…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.