Eroon perhossääskistä ja muista hyönteisistä putkistonhoidon mullistavan Biotroopin avulla

Haluatko eroon perhossääskistä tai kärsiikö kiinteistönne vauhdilla kasvavasta ötökkäongelmasta?

Ekologinen putkistonhoitotuotteemme hoitaa tuloksellisesti kaikki hyönteisongelmat putkistossa.

Putkiston orgaanien jäte luo kasvuolosuhteet hyönteisille

Orgaanisen jätteen kertyminen putkistoon ja rasvanerotuskaivoihin aiheuttaa monenlaisia ongelmia kuten tukkeumia, hajuhaittoja, rikkivedyn muodostumista ja siten putkiston kunnon heikkenemistä. Orgaaninen jäte houkuttelee myös hyönteisiä, luoden niille oivalliset lisääntymisolosuhteet. 100 % ekologinen mikrobiliuoksemme tuhoaa hyönteisten kasvuolosuhteet ilman myrkkyjä. Liuos on puhtaampi, kuin yksikään markkinoilla oleva tuote. Oikein annosteltuna putkiston kunto ja viihtyvyys kiinteistössä paranevat.

Trooppinen hyönteinen on hyttysen sukulainen

Olet jo ehkä lukenutkin uutisista Suomessa kasvavasta perhossääskiongelmasta. Hyttysen alkujaan trooppinen sukulainen on viime aikoina levinnyt Suomeen vauhdilla. Tulokaslaji pesiytyy ennen kaikkea putkistoissa, joissa on tarpeeksi kosteaa ja lämmintä.

Hyönteisten asettuminen putkistoon ei katso kiinteistön ikää, eikä osoitetta. Perhossääsken ikävä maine hyönteisen toukkien päätymisestä ihmisen elimistöön on taas hyönteistä suurempi. Perhossääski on ihmiselle harmiton, mutta sisätiloissa ikävä seuralainen. Hyönteisten ilmaantuminen kaikkiin kiinteistöihin, etenkin julkisiin tiloihin on hyvin epätoivottu ilmiö. Kun havaitset hyönteisiä sisätiloissa, on ongelma jo usein olemassa ja kaipaa hoitamista.

Perhossääskien torjunta


Näin tuhoat perhossääsken kasvuympäristön biologisesti

Orgaanisen jätteen väheneminen putkistossa liuoksemme avulla poistaa hajuhaittojen ja hyönteisten esiintymistä jo lyhyellä aikavälillä. Täysin biohajoava Biotroop BL-20 hajottaa ja syö kaiken orgaanisen aineen putkistossa, sekä rikkoo veden pintajännityksen. Ilman orgaanista kasvualustaa ja pintajännitystä putkisto ei ole enää elinkelpoinen ympäristö hyönteisille.

Asiakkaamme Helsingin Etelärannassa kärsi ikävästä perhossääskiongelmasta, joka vaikutti ihmisten viihtyvyyteen tiloissa. Kiinteistön viemäriverkkoon asennetut automaattiset liuosannostelijamme poistivat ongelman jo muutamissa viikoissa. Samalla putkiston hajuhaitat loppuivat, ja aktiivisella mikrobiliuoksen käytöllä putkiston huoltoväli pidentyy merkittävästi.

Jaa artikkeli

eroon perhossääskistä

Eroon perhossääskistä - ota yhteyttä!

Lue myös

Ennakoinnista ongelmanratkaisuun – BL 20 ja BioTroop RapidX

Saamme usein kysymyksiä liuostemme kyvystä ratkaista erilaisia putkiston ongelmia. Onko mikrobiliuoksemme tarkoitettu vain rasvapohjaisen jätteen sulattamiseen,…

SmartPipelta uusi innovaatio laivan jätevesijärjestelmän puhdistamiseen 

SmartPipelta uusi innovaatio laivan jätevesijärjestelmän puhdistamiseen Biologinen puhdistusmenetelmämme on ollut onnistuneesti laivoilla käytössä useiden vuosien ajan….

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan
tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.