A-klinikkakonsernissa halutaan rakentaa kiinteistönhoito kestävälle pohjalle

A-klinikkakonsernissa halutaan huolehtia kestävästi kiinteistöjen kunnossapidosta. Kahdessa kiinteistössä on ollut SmartPipen ympäristöystävällinen putkiston kunnossapitopalvelu käytössä nyt vuoden ajan ja palvelua harkitaan laajennettavaksi myös muihin kohteisiin. A-klinikkakonsernin muodostavat A-klinikkasäätiö ja sen omistama A-klinikka Oy. Säätiö on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon päihdealan järjestö. A-klinikka Oy tuottaa päihde- ja mielenterveyspalveluja kunnille ja kuntayhtymille, työterveyshuoltoon, yrityksille ja yksityisasiakkaille. Se on yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminnan tuotot palautuvat yhteiseen hyvään, suomalaisen päihde- ja mielenterveystyön kehittämiseen.

A-klinikkasäätiön kiinteistöpäällikkö Vesa Peräjärvi haluaa tuoda uudenlaisia innovaatioita ja ajattelua kiinteistönhoitoon, ja siihen SmartPipen mikrobiologinen tuoteinnovaatio sopii erinomaisesti. Se saattaa rasvanerotuskaivot parhaaseen lain edellyttämään toimintakuntoon vähentämällä viemäriin päätyvää orgaanisen jätteen määrää. Palvelun avulla saadaan harvennettua rasvanerotuskaivojen tyhjennysmääriä. ”Rasvakaivon tyhjennysvälit olivat meillä aiemmin liian tiuhat. Halusimme hidastaa rasvanerotuskaivojen tyhjennysväliä ja toimia ennaltaehkäisevästi jo ennen mahdollisten pahempien ongelmien syntymistä putkistoihin. Meillä on tavoitteena saavuttaa palvelun avulla myös pidemmän aikavälin kustannussäästöt”, Peräjärvi kertoo.

Oma työ helpottuu

Järkevällä tavalla toteutettu ekologisuus ja kotimaisuus ovat tärkeitä arvoja A-klinikkakonsernin toiminnassa. ”Suosimme lähellä toimivia paikallisia yhteistyökumppaneita aina, kun se on mahdollista”, Peräjärvi toteaa.

SmartPipe System haluaa tukea asiakasyritystensä häiriötöntä liiketoimintaa ja parantaa asiakasyritysten työntekijöiden työskentelyolosuhteita. Tavoitteemme on tarjota henkilökohtaisesti kokonaisvaltaista palvelua ja tuottaa erinomaista asiakaskokemusta.

Vesa Peräjärvi kertoo arvostavansa myös sitä, että SmartPipen tarjoaman putkistonhoidon kokonaispalvelun ansiosta oma työ on helpottunut ja työaikaa on säästynyt muuhun tekemiseen, kun ei tarvitse itse huolehtia putkistojen kunnossapidosta vaan sen hoitaa SmartPipe. ”Kaikki on sujunut SmartPipe Systemin palvelun ja tuotteen käyttöönotossa oikein hyvin. Hyvällä yhteistyöllä toimitaan tästäkin eteenpäin”, hän summaa.

Lue lisää Biotroop BL-20 liuoksesta
Ota yhteys ja kysy lisää: Yhteystiedot      

Jaa artikkeli

Lue myös

Osta SmartPipen tuotteita osoitteesta Lifehair.fi

Voit nyt tilata SmartPipen tuotteita kätevästi Lifehairin verkkokaupasta suoraan kotiisi. Yhä useammat kuluttaja-asiakkaat ja ratkaisuistamme kiinnostuneet…

Rasvajalanjälkeen sitoutuminen on vastuullisuusteko

Rasvajalanjälkeen sitoutuminen on vastuullisuusteko Helsingissä poistetaan kuukausittain noin 40 tonnia rasvaa viemäreistä, mikä heikentää merkittävästi viemäriverkoston…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.