BioTroop XPRS – laivojen jätevedenkäsittelylaitteiston tehokas käynnistys ja ylläpito

BioTroop XPRS – laivojen jätevedenkäsittelylaitteiston tehokas käynnistys ja ylläpito

On tilanteita, joissa laivojen jätevedenkäsittelyjärjestelmiä on ajettava alas kausihuollon ajaksi tai kun niitä käynnistetään ensimmäistä kertaa. Etenkin käynnistäminen voi olla haastavaa, kun käsittelylaitoksessa ei ole vielä tarpeeksi jätevirtaa. Laivaliikenteen matkustajamäärä saattaa myös vaihdella kausittain, mikä saattaa osaltaan heikentää biologisen laitteiston toimintaa. Tässä kohtaa SmartPipen BioTroop XPRS astuu kuvaan tarjoten ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan ratkaisun jätevedenkäsittelyjärjestelmien käynnistykseen ja ylläpitoon.

Haasteet ja BioTroop XPRS:n ratkaisu:

Laivojen jätevedenkäsittely on monimutkainen kokonaisuus. Kaikki puhdistusprosessit ovat vahvasti riippuvaisia laitteistossa olevan terveen biomassan toiminnasta. Järjestelmän käynnistäminen voi olla vaikeaa, erityisesti kun tarvittava jätevirta puuttuu. Näin käy esimerkiksi kun laiva lähtee korjaustelakalta.

BioTroop XPRS on biologinen tehostin, joka on suunniteltu erityisesti laivojen biologisille jätevedenkäsittelylaitteistoille. Tuote tarjoaa kätevän kuivapakatun vaihtoehdon, joka voidaan helposti aktivoida paikan päällä, edistäen terveen biomassan muodostumista ja siten varmistaen jätevedenkäsittelyjärjestelmän tehokkaan toiminnan.

Jokaisen jätevedenkäsittelyjärjestelmän biomassan tulisi aina koostua terveistä yhdistelmistä dynaamisia, monipuolisia ja vakaita mikro-organismipopulaatioita. Toisin sanoen setistä sopivia ja tarpeeksi erilaisia bakteereita. BioTroop XPRS:n avulla varmistetaan, että bakteerit työskentelevät yhdessä vähentääkseen orgaanista kuormitusta ja täyttävät veden käsittelytavoitteet.

Käynnistysvaihtoehdot ja lieteominaisuudet:

Jätevedenkäsittelylaitoksen käynnistäminen on mahdollista, mutta hankalaa tuomalla biomassaa toisesta järjestelmästä. BioTroop XPRS tarjoaa ekologisen ja edullisen vaihtoehdon. Tuotteen avulla kasvatetaan hyödyllisten bakteerien määrää ilman siemenlietettä ja näin luodaan perusta käsittelyjärjestelmän tehokkaasti toimivalle biomassalle.

BioTroop XPRS:n edut:
  • BioTroop XPRS:n käyttö mahdollistaa jätevedenkäsittelyjärjestelmän biomassan kasvattamisen ilman ulkopuolista aloituslietettä
  • Vähentää tehokkaasti BOD-kuormaa
  • Parantaa jätevedenkäsittelylaitteiston toimintatehokkuutta
  • Vähentää hajuja jätevesisäiliöissä
  • Tuotteen sisältämät mikrobit pystyvät toimimaan erilaisissa pH- ja lämpötilaympäristöissä
  • Mikrobit voivat toimia tehokkaasti myös vähähappisissa olosuhteissa
  • Tuotteen sisältämät mikrobit kestävät jopa pieniä klooripitoisuuksia

BioTroop XPRS tarjoaa laivoille luotettavan ja tehokkaan tavan käynnistää ja ylläpitää jätevedenkäsittelyjärjestelmiä, samalla edistäen ympäristöarvoja ja kustannustehokkuutta.

biotroop xprs jätevedenkäsittely

Lue lisää muista ratkaisuistamme artikkeleista.

Seuraa SmartPipea LinkedInissä.

Jaa artikkeli

Lue myös

Entistä puhtaampaa merenkulkua Finnlinesin ja SmartPipen yhteistyöllä

Entistä puhtaampaa merenkulkua Finnlinesin ja SmartPipen yhteistyöllä Finnlinesin uudet laivat Finnsirius ja Finncanopus ovat ottaneet käyttöön…

Osta SmartPipen tuotteita osoitteesta Lifehair.fi

Voit nyt tilata SmartPipen tuotteita kätevästi Lifehairin verkkokaupasta suoraan kotiisi. Yhä useammat kuluttaja-asiakkaat ja ratkaisuistamme kiinnostuneet…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.