Tiedote – SmartPipe vahvistaa asemaansa Ruotsissa jakelusopimuksella IWTM:n kanssa

SmartPipe vahvistaa asemaansa Ruotsissa jakelusopimuksella IWTM:n kanssa

Suomalainen puhtaan teknologian yhtiö SmartPipe vahvistaa jalansijaa Skandinavian markkinoilla. Jätehaitoista syntyvien ongelmien, kuten jätevedenkäsittelyjärjestelmien ja putkistojen puhtaanapidon ratkaisuihin erikoistunut SmartPipe on allekirjoittanut jakelusopimuksen ruotsalaisen IWTM Sverige Ab:n kanssa. Sopimus astuu voimaan välittömästi.

Ruotsin teknisistä toiminnoista vastaava johtaja Jan-Erik Puurula kommentoi alkavaa yhteistyötä: ”Olemme innoissamme yhteistyösopimuksesta SmartPipen kanssa. Tutustuttuamme organisaatioon ja sen ratkaisuihin pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen siitä lisäarvosta, jota voimme tuottaa SmartPipelle Ruotsin markkinoilla. Vahva kokemuksemme vedenkäsittelystä tuo selkeää etua SmartPipen tuoteratkaisujen myynnissä.”

SmartPipe

SmartPipen tuotekehitysjohtaja Mikko Eskola jatkaa: ”Halusimme kansainvälistymisemme tueksi ihmisiä, jotka ymmärtävät liiketoimintaamme ja visioitamme. Meille oli luontevaa valita kasvukumppaniksi paikalliset asiantuntijat, jotka tuntevat Ruotsin markkinan, mutta myös toimialan, jolla työskentelemme. Odotamme innolla kotimaisten innovaatioidemme jalkauttamista Ruotsiin.”

Lisätietoja:

Jan-Erik-Puurula, Tekninen Johtaja

+46 73 953 0931

jan-erik.puurula@iwtm.com

Mikko Eskola, Tuotekehitysjohtaja

+358 50 5550660

mikko.eskola@smartpipe.fi

Smartpipe System Oy on vuonna 2017 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa ratkaisuja jätevedenkäsittelyjärjestelmien ja putkistojen hoitoon. Vahvassa kasvussa olevan Smartpipe System Oy:n liikevaihto vuonna 2023 oli 1,2 milj. euroa. Suomen lisäksi SmartPipe toimii Skandinaviassa, Manner-Euroopassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa ja globaalisti merenkulkualalla.

Jaa artikkeli

Lue myös

Perhossääskihavainnot yleistyvät pk-seudulla. Näin pääset eroon ikävistä putkistossa pesiytyvistä hyönteisistä.

Useat taloyhtiöt kärsivät tällä hetkellä perhossääskistä. Hieman banaanikärpästä suuremmat hyönteiset pörräävät sisätiloissa ja pesiytyvät kiinteistön putkistossa….

SmartPipe on mukana 23.5. Sjöfartens Dag -tapahtumassa Ahvenanmaalla

Sjöfartens Dag – Maritime Day in Åland 2024 Nähdään merenkulkualan päivässä Ahvenanmaalla! SmartPipe on mukana kansainvälisessä…

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.