Laivojen jätevesijärjestemät

Putkistot / Käynnistys / Ylläpito

Kehitämme eri tyyppisiä ratkaisuja laivojen biologisiin jätevedenpuhdistusjärjestelmiin. Tuotteiden avulla laitteistoja voidaan käynnistää ja ylläpitää kustannustehokkaasti ja nopeammin kuin perinteisillä ns. seeding-menetelmillä.

On tilanteita, joissa laivojen jätevedenkäsittelyjärjestelmiä on ajettava alas kausihuollon ajaksi tai kun niitä käynnistetään ensimmäistä kertaa. Etenkin käynnistäminen voi olla haastavaa, kun käsittelylaitoksessa ei ole vielä tarpeeksi jätevirtaa. Laivaliikenteen matkustajamäärä saattaa myös vaihdella kausittain, mikä saattaa osaltaan heikentää biologisen laitteiston toimintaa.

Laivojen jätevedenkäsittely on monimutkainen kokonaisuus. Kaikki puhdistusprosessit ovat vahvasti riippuvaisia laitteistossa olevan terveen biomassan toiminnasta. Järjestelmän käynnistäminen voi olla vaikeaa, erityisesti kun tarvittava jätevirta puuttuu. Näin käy esimerkiksi kun laiva lähtee korjaustelakalta.

Erityisesti laivojen jätevedenkäsittelytarpeisiin valmistamamme BioTroop XPRS on biologinen tehostin, joka on suunniteltu erityisesti laivojen biologisille jätevedenkäsittelylaitteistoille. Tuote tarjoaa kätevän kuivapakatun vaihtoehdon, joka voidaan helposti aktivoida paikan päällä, edistäen terveen biomassan muodostumista ja siten varmistaen jätevedenkäsittelyjärjestelmän tehokkaan toiminnan.

Toimitamme esim. seuraavia ratkaisuja laivojen jätevedenkäsittelyjärjestelmiin:
  • Pumppujärjestelmä mustavesilinjoihin
  • Biologinen ylläpitoaine mustavesilinjoihin
  • Biooginen ylläpitoaine ruokajätelinjoihin
  • Biologinen hajunpoistoaine yleisiin tiloihin
  • Hyttien ja wc-tilojen henkilöhygieniaratkaisut

Lue lisää jätevedenkäsittelylaitoksen käynnistyksestä ja ylläpidosta BioTroop XPRS:n avulla.

laivojen jätevedenkäsittelylaitoksen käynnistäminen

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä soittopyyntö, niin otamme
sinuun yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntevaan tiimiimme!

Tilaa uutiskirjeemme

Lähetämme postia noin kerran kuukaudessa. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain.